HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Για τα παιδιά που έχουν τη… ΦΛΟΓΑ μέσα τους!

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ έχει αγκαλιάσει εδώ και αρκετά χρόνια το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας, οικονομική στήριξη μα πάνω απ’ όλα αγάπη, σε όλα τα παιδιά που στηρίζει ο Σύλλογος.


Από το 2009, στο Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας καθώς και στο Tμήμα Ακτινοχειρουργικής Εγκεφάλου Gamma-Knife του ΥΓΕΙΑ, τα παιδιά της Φλόγας υποβάλλονται σε θεραπείες εντελώς δωρεάν και εξυπηρετούνται με σοβαρότητα και συνέπεια, χωρίς λίστες αναμονής και ταλαιπωρία.



Παράλληλα, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στηρίζει τη ΦΛΟΓΑ μέσα από μια σειρά ενεργειών:

  • Το ΥΓΕΙΑ προσφέρει 1 ευρώ στη Φλόγα, από την πώληση κάθε μπουκαλιού “ΥΓΕΙΑ”, τα οποία διατίθενται από το Flocafe που λειτουργεί εντός του Νοσοκομείου.
  • Το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογεννετικής ΆλφαLAB, παρέχει ειδικές τιμές στους ασθενείς της Φλόγας.
  • Η Y-LOGIMED στηρίζει τον Σύλλογο, προσφέροντας μια σειρά από αναλώσιμα υγειονομικά υλικά (γάντια μιας χρήσης σε διάφορα μεγέθη, μάσκες χειρουργείου, συσκευές ορού, μάσκες οξυγόνου, γάζες κ.ά.) και καλύπτοντας τις προκύπτουσες ανάγκες του προσωπικού του Συλλόγου για την ιατρική φροντίδα των παιδιών.
  • Στο ΜΗΤΕΡΑ έχει τοποθετηθεί ειδικό stand συλλογής χρημάτων μέσω του οποίου ο καθένας μπορεί να στηρίξει οικονομικά το έργο της Φλόγας. Τα χρήματα που συλλέγονται παραδίδονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο σύλλογο.

Το 2014 στον ετήσιο αγώνα δρόμου «Σπύρος Λούης» που διοργανώθηκε από το Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Σωματείο ΜDA Ελλάς, το ΥΓΕΙΑ συμμετείχε και στήριξε τον αγώνα. Στον τερματισμό, εθελοντές του ΥΓΕΙΑ διέθεταν βραχιόλια με τη λέξη “Believe” ενώ είχε στηθεί και φωτογραφικός θάλαμος όπου οι επισκέπτες έβγαζαν φωτογραφίες. Όλα τα έσοδα προσφέρθηκαν στη Φλόγα.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, το 2009, το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας, πραγματοποίησε εκδήλωση στο «Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας», κατά την οποία η Φλόγα ευχαρίστησε το ΥΓΕΙΑ και απένειμε τιμητικό αναμνηστικό με έργα που ζωγράφισαν παιδιά του «Σπιτιού της Φλόγας» ή άλλα παιδιά για τα παιδιά φίλοι της Φλόγας. Αλλά και το 2013, η ΦΛΟΓΑ τίμησε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ με το βραβείο του μεγάλου χορηγού-υποστηρικτή στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Τον Φεβρουάριο του 2016, το ΥΓΕΙΑ ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ‘’ Φλόγα’’  για τη διενέργεια  επέμβασης, σε νεαρό παιδί, στις φωνητικές χορδές. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ΥΓΕΙΑ.


Διαβάστε επίσης:

Θεραπεύονται τρία στα τέσσερα παιδιά με καρκίνο:  Ημερίδα του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ σε συνεργασία με τη «ΦΛΟΓΑ»

Δωρεάν Ακτινοθεραπείες στα παιδιά με Καρκίνο 

Ένας χρόνος κοντά στη ΦΛΟΓΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΥΓΕΙΑ

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

www.floga.org.gr