HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Προκήρυξη Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Ιατρών «Ανδρέας Βγενόπουλος»

To Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και η Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΥΓΕΙΑ (ΕΕΙΥ) προκηρύσσει 14 υποτροφίες για παρακολούθηση του μετεκπαιδευτικού προγράμματος πρακτικής άσκησης Ιατρών «Ανδρέας Βγενόπουλος». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών (συγκεκριμένα από  Τρίτη 01/10/2024 έως Παρασκευή 31/01/2025) και απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους Ιατρικής που πρόκειται να ειδικευθούν σε ειδικότητες της Παθολογίας ή Χειρουργικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινή παρακολούθηση (σε rotation) των εργασιών των Παθολογικών ή Χειρουργικών Κλινικών, της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, καθώς και των απεικονιστικών και  λοιπών εξειδικευμένων Τμημάτων.

Επιπρόσθετα, περιλαμβάνονται φροντιστηριακά μαθήματα Παθολογίας και Χειρουργικής από Ιατρούς του ΥΓΕΙΑ. Στο τέλος του τετράμηνου διενεργούνται εξετάσεις τύπου multiple choice και παρουσίαση ενδιαφέροντων περιστατικών από τους μετεκπαιδευόμενους ιατρούς. Τέλος, σε  ειδική τελετή απονέμονται τα πτυχία παρακολούθησης και οικονομική ενίσχυση ύψους 1500 ευρώ (απαραίτητη προϋπόθεση η παρακολούθηση όλου του  τετράμηνου  και όλων των επιστημονικών εκδηλώσεων του Νοσοκομείου).

Η επιλογή των μετεκπαιδευόμενων ιατρών θα γίνει από ειδική επιτροπή βάσει κριτηρίων μετά από συνεντεύξεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να αποστείλουν με email (eeiy@hygeia.gr)ή να καταθέσουν στην γραμματεία της ΕΕΙΥ ( Δ/νση Α΄ Γαστρεντερολογικής Κλινικής , 4ος Όροφος ) τα κάτωθι δικαιολογητικά :

  • Αίτηση (στην οποία να αναγράφονται η ΔΟΥ , το ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, και η επιλογή του Παθολογικού ή του Χειρουργικού Τομέα του προγράμματος)
  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  • Φωτοτυπία πτυχίου Ιατρικής Σχολής όπου αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου
  • Φωτοτυπία δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της Ε.Ε.Ι.Υ (09.00 – 15.00, τηλ: 210 686 7741)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων  έως  13 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Ο Πρόεδρος

Α. Νταϊλιάνας

Ο Γ.Γραμματέας

 Ι. Φαναριώτης