HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Έμπρακτο «μπράβο» στο Λιμενικό Σώμα

Σημαντική συνδρομή από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος στο οποίο υπηρετούν άνδρες και γυναίκες που προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στη χώρα και την κοινωνία.

Το 2013 ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ αναγνωρίζοντας την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην Ελληνική κοινωνία, στήριξε έμπρακτα το έργο του προσφέροντας:

>  Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα για τις ανάγκες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού για τη λειτουργία του. Επιπλέον, ανέλαβε την τακτική και έκτακτη συντήρηση του συγκεκριμένου οχήματος.

> Πέντε συστήματα τηλεϊατρικής για σκάφη ή απομακρυσμένες εγκαταστάσεις του Λιμενικού Σώματος, με δωρεάν εκπαίδευση των χειριστών του συστήματος από το ιατρικό δυναμικό του ΥΓΕΙΑ. Τα Συστήματα αυτά έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο ιατρικά δεδομένα στα εξωτερικά ιατρεία του ΥΓΕΙΑ, όπου εξειδικευμένοι ιατροί σε 24ωρη βάση παρακολουθούν ζωτικές παραμέτρους (βιοσήματα) ασθενών όπως καρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, κορεσμού οξυγόνου, θερμοκρασίας και αναπνευστικού ρυθμού. Παράλληλα, προσφέρουν απευθείας επικοινωνία με εικόνα και ήχο με τους ιατρούς καθώς και μεταφορά εικόνας υψηλής ευκρίνειας του ασθενή στο συμβουλευτικό κέντρο του ΥΓΕΙΑ για την αντιμετώπιση του εκάστοτε περιστατικού. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης συστήματος αυτόματης απινίδωσης για περιστατικά ανακοπών.

> Επιπρόσθετα, παρείχε έναν πλήρη προληπτικό έλεγχο υγείας (check-up) σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα, δωρίζοντας ταυτόχρονα σε όλους και την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας με την οποία οι λιμενικοί και οι οικογένειές τους έχουν ειδικά προνόμια (εκπτώσεις, δωρεάν επισκέψεις κ.ά.) στα Νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Δελτίο Τύπου